Contact

Opleidingen (relevant)

Fotovakschool (diploma), Grafische school (niet afgemaakt) Nimeto, Etaleurschool (niet afgemaakt) Daarnaast diverse cursussen en workshops op het gebied van illustratie.

Mijn werkzaamheden van eerder en mijn nichemarkt van vandaag en morgen.

5 jaar gewerkt als 'food' en architectuurfotograaf. ruim 25 Jaar als  illustrator/visualizer. Free-lance opdrachten voor het NOB decor (mediapark) en de Nederlandse Stichting Kunstzinnige Vorming op het gebied van televisiedecor en roadshow. Grafisch ontwerp en visualisatie opdrachten voor de evenementen- en entertainment industrie.  Storyboards voor commercials. 3D Visualisaties voor ingenieursbureaus t.b.v. Tendernet en overlegorganen. Voor fieldmarketing- en promotiebureaus, het 'meedenken' om vervolgens de concepten uit te schetsen. Ongeveer tot het jaar 2000 altijd analoog gewerkt met airbrush en penseel op board en canvas en schetsen met potlood op lay-out blocks. Tegenwoordig wordt er uitsluitend digitaal gewerkt, op een 24 inch Wacom tablet met de nodige toegepaste programma's. 

De meeste tijd ben ik aangesloten geweest bij art-agentschappen. Tegenwoordig volledig zelfstandig en creëer ik plattegronden voor kleinere campings, parcoursen van sportevenementen, horeca en festivals. Inmiddels is dit werk een specialisme voor mij geworden. Vanwege de affiniteit hiermee en de rode draad die door mijn werk heen liep.

Joz

Joz van den Berg

Jachthoornlaan 7

3438 RL Nieuwegein

Utrecht, The Netherlands

tel. +31 06 120 59 556

studio@jozvandenberg.nl

Btw-id NL001257609B37