Dag, ik ben Joz van den Berg
Woon en werk in Nieuwegein. Als ontwerper en visualiser heb ik veel ervaring opgebouwd met opdrachten vanuit de toerisme- en evenementenbranche. Met het maken van overzichts- en routekaarten, voel ik me als een "vis in het water". Als eerste wordt er gekeken naar                                                 "hoe kunnen we de kaart het meest geschikt maken voor de gebruiker"                          Duidelijkheid en helderheid staan voorop binnen de regels van de cartografie waarbij ook de stijl en sfeer belangrijke elementen zijn. Geschikt voor print in brochure/posters en/of flyers. 
Interactief
Alle kaarten kunnen interactief worden gemaakt, zodat bij online gebruik er via pop-ups en hyperlinks extra informatie kan worden gegeven. Vervolgens zijn deze kaarten bij uitstek geschikt om te delen op de social media kanalen.

Studio

Mijn werkplek, waar ik werk met de nodige geavanceerde software. Ik teken op een 24 inch HD Wacom tablet. Doordat er digitaal gewerkt wordt zijn aanpassingen vaak snel te realiseren. In mijn eigen handschrift probeer ik elke tekening een eigen uniek karakter mee te geven.